Genieten in Corona tijd?

Corona tijd..

Ik weet natuurlijk niet in welke situatie jij zit. Misschien is er wel iemand van jouw dierbaren ernstig ziek. Dan wens ik je veel sterkte. Eind vorig jaar was mijn broer ernstig ziek en lag op de IC dus ik kan me er wat bij voorstellen. Voor welke keuzes je staat, in welke onzekerheid of juist zekerheid je je bevindt.. Sterkte!

Het is geen fijne tijd, vind ik. Je moet opnieuw je ritme vinden. Misschien werk je nu thuis, of werk je in een vitaal beroep. Ik werk zelf in de zorg. Ik ben blij dat ik mag werken. Maar daarnaast heb ook ik mij aan te passen. In het begin vond ik dat heel lastig. Nu probeer ik meer te genieten.

Genieten in Corona tijd..

Ja hoe doe je dat?
Ik probeer zelf regelmatig te gaan wandelen. Daarnaast ritme in m’n dag te hebben. En.. echt ’s ochtends al aan te kleden. Gek genoeg werkt dat echt psychisch, ik word er actiever door 🙂
Vorige week mocht ik niet naar buiten ivm mijn klachten. Ik ben getest, negatief, jippie! De volgende dag ben ik direct naar de hei gegaan waar ik getuige was van een helikopter oefening. zo gaaf. Dat kom je dan zomaar even tegen.

Ik ben benieuwd waar jij in deze tijd van geniet?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: